Naleśniki z kaszą gryczaną i cukinią...Млинці з гречкою і цукіні
Usmażyć naleśniki.
Farsz:
200 gr ugotowanej kaszy gryczanej
cukinia
(pokroić na małe kawałki)
pęczek kopru
cebula
( pokroić w kosteczkę)
sól
Cukinię, cebulę i koper dusimy na małym ogniu, solimy, jak tylko warzywa będą miękkie, dodajemy łyżkę śmietany i dusimy jeszcze 5 min.
Gorący farsz mieszamy z kaszą gryczaną, nakładamy na naleśniki i zwijamy w rulonik.
Gotowe naleśniki podsmażamy na patelni.
Фарш:
200 гр звареної гречки
кабачок-цукіні
(порізати на малі кусочки)
пучок кропу
цибуля
( порізати на малі квадратики)
сіль
Цукіні, цибулю, кріп тушимо на малому вогні на сковорідці, солимо, як тільки овочі зм'якнуть, додаємо ложку сметани і тушимо ще 5 хвилин.
Фарш вимішуємо з гречкою, накладаємо на млинець і закручуємо.
Млинці підсмажуємо на сковорідці.
Komentarze
Prześlij komentarz