Choco & coconut fat bomb
Na dno małej keksówki wyłożyć papier i na papier wylać połowę masy czekoladowej.
Masa czekoladowa:
100 gr czekolady 85% rozpuścic i dodać 200 ml smietany 36%
Na masę czekoladową wyłozyć masę kokosową.
Masa kokosowa:
Ubić śmietanę 36%-200 ml.
Do ubitej śmietany dodać wiórki kokosowe
(200 gr wiórków kokosowych wymieszać z
10 łyżkami roztopionego oleju kokosowego
i 2 łyżkami erytrolu).
I znów na masę kokosową wylać drugą część masy czekoladowej.
Udekorować wiórkami kokosowymi.
Wstawić na 2 godziny do lodówki
На маленьку форму для кексу виложити папір, на папір вилити половину шоколадної маси
Шоколадна маса
100 грам шоколаду 85% розтопити, додати 200ml сметани 36% На шоколадну масу виложити кокосову масу.
Кокосова маса
Взбити сметану 36%- 200 мл
До взбитою сметани додати кокосову стружку
(200 грам кокосової стружки вимішати з 10 ложками розтопленого кокосового масла і 2 ложками еритролу)
На кокосову масу вилити другу частину шоколадної маси.
Прикрасити кокосовою стружкою і вставати на 2 години в холодильник
Komentarze
Prześlij komentarz