Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami...Голубці з гречкою і грибами
mała głowka kapusty
(zaparzyć liście)
Farsz:
pieczarki - 500 gr
(obrać, zetrzeć na tarce na grubych okach)
Smażyć na oleju kokosowym, doprawić solą, pieprzem i czosnkiem
cebula
(pokroić dowolnie i zeszklić)
200 gr ugotowanej kaszy gryczanej
Wszystkie składniki wymieszać, nakładać na liść kapusty i zwijać.
Gołabki włożyc do garnka i zalać słoną wodą.
Dusić gołabki na małym ogniu około 60-70 min.
Podawać z kwaśną śmietaną.
мала головка капусти
(запарити листки)
Фарш:
печериці - 500 гр
натерти на тертці і cмажити на кокосовій олії, посолити, поперчити
цибуля
(довільна нарізка)
Смажити на кокосовій олії
200 гр вареної гречки
Всі інгрідієнти вимішуємо, накладаємо на листок і закручуємо.
Заливаємо листки соленою водою і ставимо тушити.
Тушимо на малому вогні близко 60 хвилин.
Подаємо з квасною сметаною.
Komentarze
Prześlij komentarz