Chleb Orkiszowy na maślance/kefirze zу słonecznikiem... Спельтовий хліб на кефірі з соняшником




400 ml maślanki lub kefiru
łyżeczka sody oczyszczonej lub proszku do pieczenia 
łyżeczka soli
6 łyżek słonecznika łuskanego
2 łyżki oleju
500 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1850
Wszystko zmiksować i wylać do formy (20 cm)
Skropić chlebek oliwą  i posypać słonecznikiem 
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 40 min, 180 stopni, termoobieg 



400 мл kефіру 
чайна ложка харчової соди або розпушувачa
 чайна ложка солі
 6 столових ложок лущеного насіння соняшнику 
2 ст. олії 
500 г спельтового борошна  
 Все перемішайте і вилийте у форму (20 см)
 Хліб змастити оливковою олією і посипати соняшниковим насінням
 Ставимо в попередньо розігріту духовку на 40 хв, 180 градусів, гаряче повітря

Komentarze

Popularne posty