Chleb Orkiszowy na maślance/kefirze zу słonecznikiem... Спельтовий хліб на кефірі з соняшником
łyżeczka sody oczyszczonej lub proszku do pieczenia
łyżeczka soli
6 łyżek słonecznika łuskanego
2 łyżki oleju
500 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1850
Wszystko zmiksować i wylać do formy (20 cm)
Skropić chlebek oliwą i posypać słonecznikiem
400 мл kефіру
чайна ложка харчової соди або розпушувачa
чайна ложка солі
6 столових ложок лущеного насіння соняшнику
2 ст. олії
500 г спельтового борошна
Все перемішайте і вилийте у форму (20 см)
Хліб змастити оливковою олією і посипати соняшниковим насінням
Ставимо в попередньо розігріту духовку на 40 хв, 180 градусів, гаряче повітря
Komentarze
Prześlij komentarz