Orzeszki bez mąki....Горішки без борошна (glutenfree)
30 sztuk:
50 g masła (roztopić)
jajko
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
150 g mąki migdałowej (można zmielić migdały)
Wszystko wymieszać łyżką
Formować małe kulki i piec w urządzeniu do wypieku orzeszków ( ja piekłam 2-3 minuty)
Krem do orzeszków:
200 ml śmietany 30% lub 36% ubić z
mascarpone (50 g), dodać
masła orzechowego-20 g
100 g dżemu wiśniowego 100%
30 штук:
50 г вершкового масла (розтоплене)
яйце
чайна ложка розпушувача
дрібка солі
150 г мигдального борошна
Вимішуємо все ложкою
Сформуйте маленькі кульки і випікайте в горішниці
(я випікала 2-3 хвилини)
Kрем:
Взбити 200 мл вершків 30% або 36% з маскарпоне (50 г), додати
арахісове масло - 20 г i 100 г вишневого варення без цукру
Komentarze
Prześlij komentarz