Sernik na czekoladowym spodzie (glutenfree)... Сирник на шоколадній основі (glutenfree)


Spód:
150 g mąki migdałowej
3 kopiaste łyżki kakao
2 łyżki mąki kokosowej
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
30 g siekanych orzechów laskowych (mogą być inne)
jajko
110-115 g masła (rozpuścić)
Zagnieść ciasto
Ciasto będzie delikatne
Podzielić ciasto na pól
 Jedną część wyłożyć na dno tortownicy (20x20), potem masa serowa i na masę serową wyłożyć drugą część czekoladowego spodu, będzie się delikatnie kruszyć, więc po prostu posypujemy
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na około 70-80 minut, 170 stopni, termoobieg
Sprawdzamy patyczkiem.
Sernik studzimy  w uchylonym piekarniku
Gotowy sernik można polać czekoladą 

Masa serowa:
wiaderko twarogu sernikowego-1kg
( ja miałam z mascarpone, ale może by zwykły)
5 jajek
3 łyżki erytrolu (może być więcej jeśli lubimy słodkie)
80 ml śmietany 30% lub 36%
Wszystko razem miksujemy



 

Тісто: 
150 г мигдального борошна 
3 столові ложки какао 
2 столові ложки кокосового борошна 
чайна ложка розпушувача 
дрібка солі 
30 г подрібненого фундука (можуть бути інші горіхи) 
яйце 
110-115 г вершкового масла (розтоплене) 
Замісити тісто
Тісто виходить ніжне 
Розділіть тісто навпіл 
Покладіть одну частину на дно тортівниці (20x20), потім сирну масу, і другу частину шоколадної основи на сирну масу, вона трохи розсипається, тому просто посипте
 Поставте в розігріту духовку приблизно на 70-80 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря
 Перевіряємо паличкою. 
Охолодити сирник у відчиненій духовці 
Готовий сирник можна полити шоколадом

Сирна маса: 
відерко сиру-1 кг  
5 яєць 
3 столові ложки еритритолу (можна більше, якщо ви любите солодке) 
80 мл вершків 30% або 36% 
Міксуємо все разом

Komentarze

Popularne posty