Orkiszowe z morelami, orzechami, czekoladą i kremem...Спельтовий пиріг з абрикосами, горіхами шоколадом і кремем




5 dużych jajek
15 łyżek oleju słonecznikowego lub roztopionego masła 
łyżeczka proszku do pieczenia
5 łyżek erytrolu lub ksylitolu (można więcej)
15 kopiastych łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 2000
Wszystko miksujemy
Wylewamy ciasto do dużej blachy (40x25x6)
Wkładamy pokrojone morele (3-4 szt), orzechy i pokrojoną czekoladę 
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut, 170-180 stopni, termoobieg.
Ciasto udekorować bitą śmietaną (ubić 300 ml śmietany 36%) oraz posypać wiórkami czekoladowymi
( zetrzeć czekoladę z orzechami na tarce)



15 столових ложок соняшникової олії або розтопленого вершкового масла 
чайна ложка розпушувача 
5 столових ложок еритриту або ксиліту (можна більше)
 15 столових ложок цільнозернового спельтового борошна
 Все міксуємо 
Виливаємо тісто у велике деко (40х25х6) 
Кладемо подрібнені абрикоси (3-4 шт.), горіхи і подрібнений шоколад. 
Ставимо в розігріту духовку на 25 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря.
Пиріг декоруємо збитими вершками і посипаємо шоколадною стружкою

Komentarze

Popularne posty