Pączki z borówkami... Пампушки з лохиною
około 500-550g maki pszennej
80 ml oleju
4 łyżki erytrolu
3 żółtka
40 gr drożdży
250 ml ciepłego mleka
szczypta soli
Olej do smażenia - 1 litr
Pokruszyć drożdże
Dodać ciepłe mleko, erytrol, olej, żółtka, sól i mąkę.
Zagnieść ciasto.
Odstawić w ciepłe miejsce aby urosło.
Wyrośnięte ciasto wyjmujemy i rozkładamy całe na stole i wykrajamy kółka małą szklanką.
Na kółka wykładamy po 3-4 borówki i dokładnie sklejamy ciasto.
Zostawiamy na jakiś czas aby pączki urosły i smażymy na głębokim oleju.
Gotowe pączki posypujemy cukrem-pudrem z erytrolu.
приблизно 500-550 г пшеничного борошна
80 мл олії
4 столові ложки еритриту
3 жовтки
40 грамів дріжджів
250 мл теплого молока
щіпка солі
Олія для смаження – 1 літр
Подрібніть дріжджі
Додати тепле молоко, еритрит, олію, жовтки, сіль і борошно.
Замісити тісто.
Відставте в тепле місце, щоб воно підросло.
Дістаньте тісто і розкладіть його на столі, виріжте склянкою кружечки.
На кружечки викласти по 3-4 лохини і ретельно заліпити.
Залиште пампушки на деякий час і обсмажте їх у глибокій олії.
Готові пампушки посипте цукровою пудрою з еритриту.
Komentarze
Prześlij komentarz