Bardzo lekki i puszysty sernik...Легкий і делікатний сирник
1000 g twarogu sernikowego
8 jajek (białka oddzielić od żółtek)
Śmietana 36%-200 ml
Opakowanie budyniu waniliowego bez cukru
4 - 5 łyżek erytrolu
Twaróg, żółtka, budyń miksujemy, na końcu dodajemy ubite białka z erytrolem
Wylewamy do formy prostokątnej i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 50 minut 130 stopni, termoobieg
1000 г сиру в відрі
8 яєць (білки відокремити від жовтків)
Сметана 36% -200 мл
Пакетик ванільного пудингу без цукру
4 - 5 столових ложок еритриту
Зміксувати сир, жовтки і пудинг, потім додати збиті білки з еритритом.
8 яєць (білки відокремити від жовтків)
Сметана 36% -200 мл
Пакетик ванільного пудингу без цукру
4 - 5 столових ложок еритриту
Зміксувати сир, жовтки і пудинг, потім додати збиті білки з еритритом.
Виливаємо в прямокутну форму і ставимо в розігріту духовку на 50 хвилин, 130 градусів.
Komentarze
Prześlij komentarz