Ciasto bananowe bez mąki i laktozy...Банановий пиріг без борошна і лактози


300 g bananów rozgnieść, ale nie na jednolitą masę, a tak żeby zostały małe kawałeczki 

Ja użyłam zielonych bananów, a nie mocno dojrzałych 

40 g tartej marchewki

3 jaja

100 g masła orzechowego crunchy 100%

10 g kakao

łyżeczka cynamonu

opakowanie budyniu bez cukru

łyżeczka proszku do pieczenia 

Wszystko zmiksować

Wylać do formy, ozdobić pokrojonym bananem i wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 minut, 170 stopni, termoobieg 



300 г бананів подрібніть, але не до однорідної маси, а щоб залишилися дрібні шматочки 

Я використала зелені банани, а не міцно дозрілі

 40 г тертої моркви 
 3 яйця 
 100 г арахісового масла crunchy 100%
 10 г какао
  чайна ложка кориці 
 пакетик пудингу без цукру 
 чайна ложка розпушувача 
 Все зміксуйте 

 Виливаємо у форму, прикрашаємо порізаним бананом і ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря

Komentarze

Popularne posty