Ciasto bananowe bez mąki i laktozy...Банановий пиріг без борошна і лактози
300 g bananów rozgnieść, ale nie na jednolitą masę, a tak żeby zostały małe kawałeczki
Ja użyłam zielonych bananów, a nie mocno dojrzałych
40 g tartej marchewki
3 jaja
100 g masła orzechowego crunchy 100%
10 g kakao
łyżeczka cynamonu
opakowanie budyniu bez cukru
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko zmiksować
Wylać do formy, ozdobić pokrojonym bananem i wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 minut, 170 stopni, termoobieg
300 г бананів подрібніть, але не до однорідної маси, а щоб залишилися дрібні шматочки
Я використала зелені банани, а не міцно дозрілі
40 г тертої моркви
3 яйця
100 г арахісового масла crunchy 100%
10 г какао
чайна ложка кориці
пакетик пудингу без цукру
чайна ложка розпушувача
Все зміксуйте
Виливаємо у форму, прикрашаємо порізаним бананом і ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря
Komentarze
Prześlij komentarz