Damper-chleb australijski...Damper-австралійський хліб


 

300 g mąki pszennej 
40 g masła
150 ml mleka
łyżeczka soli
łyżeczka proszku
Do miski wsypujemy mąkę z proszkiem , do mąki dodajemy masło, nożem siekamy, solimy  i wlewamy ciepłe mleko, zagniatamy ciasto.
Formujemy kule, nacinamy, smarujemy mlekiem i wstawiamy na 30-35 minut do piekarnika.
Pieczemy przy 180 stopniach, termoobieg.


 300 гр борошна
40 гр масла
150 мл молока
ложечка солі
ложечка порошку 
Борошно з порошком висипаємо  до посудини,  додаємо масло, січемо ножем, солимо, вливаємо тепле молоко і замішуємо тісто.
Формуємо кулю, надрізаємо і ставимо пекти на 35-40 хвилин, 180 градусів, термообіг.

Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty