Kruche z rabarbarem...Пісочне з ревенем





Kruche ciasto:
500 g mąki pszennej 
100 gr masła
100 gr cukru brzozowego 
łyżeczka proszku
żółtko
2 łyżki śmietany 12%
Zagnieść ciasto.
Ciasto podzielić na pół.
Jedną część wyłożyć na dno formy i schłodzić w lodówce (30 min).
Drugą część też włożyć na 30 min do lodówki

Masa rabarbarowa:
1 kg rabarbaru zblendować
Odsączyć sok i dodać cukier waniliowy ( 2 łyżki)

Schłodzone ciasto podpiec 10 min, po 10 min nakładamy masę i  trzemy na tarce ciasto (2 część)
Pieczemy około 30 minut-temperatura 160-180, termobieg.






Тісто:
500 гр цільнозернового борошна
100 гр масла
100 гр коричневого цукру
ложечка порошку
 жовток
2 ложки сметани
Замісити тісто.
Тісто поділити на 2 частини.
Одну частину виложити на дно форми і поставити на 30 хв в холодильник.
Другу частину також поставити в холодильник.

Ревенева маса:
1 кг ревеню зблендувати
Відцідити сік і додати пачку ванільного цукру

Тісто ставимо пекти (10 хв), після 10хв викладаємо масу і тремо другу частину тіста на масу.
Печемо 30 хвилин, 160-180 хв, термообіг.

Komentarze

Popularne posty