Pavlova z rabarbarem i arachidami...Pavlova з ревенем і арахісом






6 białek
200 gr cukru
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej
1 łyżeczka soku z cytryny

Białka ubijamy na sztywną pianę (około 20 minut), dodajemy powolutku cukier i na sam koniec mąkę i sok z cytryny.
Wykładamy pianę na papier i formujemy torcik.
Wkładamy do nagrzanego do 140 stopni piekarnika, zamykamy piekarnik i natychmiast zmniejszamy do 120 i suszymy (termoobieg) 90 minut.

Krem:
250 ml śmietany 30%
Ubijamy śmietanę do uzyskania gęstej konsystencji.
Tort smarujemy kremem i na samą górę wykładamy rabarbar i posypujemy orzechami.

1 kg rabarbaru pokroiłam w drobną kostkę, dodałam 2 łyżki brązowego cukru i podusiłam na patelni około 10 min.



Безе:
6 білків
200 гр цукру
1 маленька ложечка картопляного крохмалю
1 ложечка лимонного соку

Білок збиваємо на піну ( близько 20 хвилин), додаємо поволі цукор, а на сам кінець картопляний крохмаль і лимонний сок. Викладаємо піну на папір, формуючи торт. Ставимо сушити в нагріту до 140 градусів духовку, закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 120 градусів і сушимо 90 хвилин.

Крем:
250 мл вершків 30%
Взбиваємо помаленько вершки

Як торт остигне, викладаємо крем, а на крем ревень, а на ревень арахіс.
1 кг ревеню порізати на маленькі квадратики, додати 2 ложки коричневого цукру і потушити 10 хв.






Komentarze

Popularne posty