Maracuja cheese jelly

  

marakuja-6 szt
(wybrać łyżką środek, a miseczki zostawić)
200 gr serka homogenizowanego miksować z łyżeczka ksylitolu
łyżkę żelatyny zalać 50 ml wrzątku
(wymieszać aby żelatyna się rozpuściła)
Zimną żelatynę wlewamy powoli do serka i miksujemy.
W miseczki wlewamy mase serową.
Na mase serową nakładamy marakuję (środek).
Wstawiamy na 2 godziny do lodówki.




маракуя-6 шт
(вибрати середину, а мисочки залишити)
200 гр натурального сирка міксувати з ложечкою ксилітолу
  ложку желатину залити кип'ятком (50 мл).
Холодний желатин поволі вливати до маси і цілий час блендувати.
Вилити масу в мисочки, на масу маракую і в холодильник на 2 години.

Komentarze

Popularne posty