Gryczane pierogi z gryczano-twarogowym farszem... Гречані вареники з гречано-сирним фаршeм



około 18-20 pełnych łyżek mąki gryczanej
200 ml wody
2 łyżki oleju
trochę soli
Zagnieść ciasto

Farsz:
ugotować 100 gr kaszy gryczanej
podsmażyć małą cebulę
Wymieszać ugotowaną kaszę z cebulą i twarogiem (250 gr)
Doprawić wedle smaku

Z ciasta wyciskamy krążki, nakładamy farsz i lepimy w dowolny sposób.

Pierogi nie gotujemy, a smażymy na patelni na oleju kokosowym!!!



18-20 повних столових ложок гречаного борошна 
200 л води 
2 ложки олії 
трошки солі 
Замісити тісто

Фарш:

100 грам гречки зварити підсмажити малу цибулю
 Вимішати зварену гречку з цибулею і творогом( 250 грам) Посолити, поперчити

 З тіста вирізати маленькі круги і накладати фарш
Ліпити вареники 

Вареники не готуємо, а смажимо на сковорідці на кокосовій олії!!! 


Komentarze

Popularne posty