Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym... Куряче філе в сметанному соусі з кропом


500 gr piersi z kurczaka
(kroimy na małe kawałki, smażymy na patelni, dodajemy pokrojoną cebulę) 
Solimy, doprawiamy
(ja dodałam pieprz czarny i czosnek) 
Smażymy około 30-40 minut. 
Na sam koniec dodajemy 2 pęczki pokrojonego kopru i 500 ml śmietany 30%. 
Dusimy około 10 minut. 



500 гр курячого філе 
(ріжемо на малі шматки, смажимо на сковородці, додаємо порізану велику цибулю). 
Солимо, перчимо
(я також додала чорний перець і часник) 
Смажимо 30-40 хвилин. 
На сам кінець додамо 2 пучки порізаного кропу, вливаємо 500 мл сметани 30% і тушимо ще 10 хвилин. 



Komentarze

Popularne posty