Rozgrzewające danie jednogarnkowe...Овочево-м'ясне рагу


papryka czerwona
papryka zielona
papryka żółta 
cebula -3 szt
2 marchewki
500 gr pieczarek
Wszystkie warzywa kroimy
Na dno dużego garnka wlewamy około 500 ml wody
Wsypujemy pokrojone warzywa, dodajemy 3 puszki pokrojonych pomidorów, puszkę fasoli czerwonej, 500 gr pokrojonego filetu z kurczaka i 500 gr pokrojonej kiełbasy z dobrym składem.
Dodajemy przyprawy
Ja dałam sól, czarny pieprz, czerwoną paprykę słodką i ostrą, imbir, dużo czosnku
Dusimy około 1,5 godziny pod przykryciem, jeśli brakuje płynu, dolać wody.
Kiedy warzywa i mięso będą gotowe, wlewamy 500 l śmietany 30 lub 36% i dodajemy pokrojony pęczek kopru.
Razem ze śmietaną i koprem dusimy jeszcze 30 minut.



червоний перець 
жовтий перець
зелений перець
цибуля- 3 штуки
2 морквини
500 гр печериць
Всі овочі порізати
На дно каструлі влити 500 мл води
Всипати порізані овочі, додати 3 баночки порізаниx помідорів, баночку квасолі, 500 гр порізаного курячого філе і 500 гр порізаниx ковбасок.
Додаємо приправи. 
Я дала сіль, перець, гостру і солодку паприку, імбир і багато часнику. 
Тушимо 1,5 години, якщо бракує води, то долити. 
Коли овочі і м'ясо будуть готові, влити 500 мл 30% або 36%, порізаний пучок кропу. 
Тушити ще 30 хвилин зі сметаною і кропом. 

Komentarze

Popularne posty