Kurczak w szpinakowo-serowym sosie...Куряче філе в шпинатно-сирному соусі


2 duże połówki piersi z kurczaka
Każdą połówkę przecinamy na pól (wszerz, aby wyszły 4 kawałki)
Solimy i przyprawiamy wedle smaku, ja dałam czosnek, czarny pieprz i chilli 
Nacinamy każdy kawałek i nakładamy masę szpinakowo-serową (nie całą), i układamy w naczyniu żaroodpornym. Na wierzch wykładamy resztę masy.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 30-35 min, 170 stopni, termoobieg.  

Masa szpinakowo-serowa:
Na maśle smażymy szpinak-liście (około 200 gr), kiedy liście  będą podsmażone, dodajemy 200 gr ricotty, 50 gr fety, doprawiamy czosnkiem i wszystko razem dusimy około 5 min.
Zdejmujemy z ognia i dodajemy jeszcze 100 gr tartej mozzarelli, wszystko wymieszać 


2 великі половинки курячого філе 
Кожну половинку перерізати на половину( поперек). 
Доправити згідно зі смаком, я посолила, поперчила, трохи часнику  і чілі. 
Надрізати кожну частину і в надріз в ложити шпинатно-сирну масу (не цілу) і положити в форму до випікання, а на сам верх в ложити решту маси. 
Поставити в нагріту духовку на 30-35 хвилин, 170 градусів  терморегулювання 

Шпинатно-сирнa маса:
На маслі підсмажити листя шпинату (200 гр), коли листя вже підсмажаться, додати 200 гр рікотти, 50 гр фети, приправи и часником і тушити разом 5 хвилин  
Зняти з вогню, додати 100 гр тертої моцарелли і перемішати. 

Komentarze

Popularne posty