FIT Orkiszowy biszkopt z serem i galaretka... FIT спельтовий бисквіт з сиром і желе


Biszkopt 
6 jajek
łyżka ksylitolu
6 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Najpierw miksujemy białka z ksylitolem, potem dodajemy żółtka i mąkę
Wylewamy masę do posmarowanej tłuszczem dużej keksówki 
(30x11x7)
Wstawiamy na 15 minut do piekarnika, 180 stopni, termoobieg.
Wyciągamy biszkopt z piekarnika, nasączamy albo herbatą albo sokiem z pomarańczy (wycisnąć sok z pomarańczy albo dwóch)
Masa serowa:
250 gr twarogu
100 ml śmietany 12%
banan pokrojony 
Wszystko razem blendujemy
Wlewamy do masy cytrynową galaretkę bez cukru (zrobić według instrukcji na opakowaniu i dodać 2 łyżeczki ksylitolu) do masy i blendujemy
Wylewamy na ostudzony biszkopt, wykładamy pokrojone morele i parę borówek, wstawiamy do lódówki
Jak zastygnie, wlewamy jeszcze jedną galaretkę cytrynową
(zrobić według instrukcji na opakowaniu i dodać 2 łyżeczki ksylitolu)
I ponownie wstawiamy do lodówki na min 60 min.



Бисквіт:
6 яєць
ложка ксилітолу або еритролу
6 ложок спельтового борошна 
Перше міксуємо білки з ксилітолом, потім додамо жовтки і борошно. 
Виливаємо масу в форму на кекс і
вставити на 12-15 хвилин в духовку, 180 градусів, терморегулювання.
Остуджений бисквіт пролити апельсиновим соком, щоб не був сухим. 
Сирна маса:
250 гр творогу
100 мл сметани 12%
порізаний банан
Все разом блендуємо
Виливаємо в сирну масу лимонне желе без цукру (розчинити як написано на пачці) і додати 2 ложечки березового цукру і знову блендувати. 
Виливаємо сирну масу на бисквіт, додамо фрукти, я дала абрикосиі ставимо в холодильник 
Як застигне то виливаємо ще одне лимонне желе і ставимо на мінімум 60 хвилин. 

Komentarze

Popularne posty