Ciasteczka orkiszowe z twarogiem...Сочники зі спельти


500 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 1850
100 g masła
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
3 łyżki śmietany 12%
2 żółtka
szczypta soli
łyżka erytrolu
Wszystko zmiksować, zagnieść ciasto
Wycinać kółka jak na pierogi,  
na każde kółko nakładać farsz, złożyć na pół i skleić w rogach.
Posmarować ciastka białkiem  i posypać erytrolem
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 170-180 stopni, termoobieg
Farsz:
400 g twarogu
2 jajka
2 łyżki erytrolu




500 г цільнозернового борошна зі спельти  
100 г вершкового масла 
чайна ложка розпушувача 
3 столові ложки сметани
 2 жовтки 
щіпка солі 
ложка еритролу 
Все перемішати, замісити тісто 
Виріжте кружечки, нанесіть начинку на кожне коло, складіть навпіл і склейте по кутах. 
Змастити тістечка білком і посипати еритролом 
Поставте в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря 
Фарш
400 г сиру 
2 яйця 
2 столові ложки еритролу

Komentarze

Popularne posty