Owsiane ciasto z rabarbarem Вівсяний пиріг... з ревенем





4 duże jajka 
5-6 łyżek erytrolu 
15 łyżek oleju
13-15 łyżek mąki owsianej (można zmielić płatki owsiane)
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 
Zmiksować 
Wylać masę do formy (ja miałam okrągłą z ikei 25 cm),
 powkładać do masy pokrojony rabarbar (ilość dowolna)
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170 stopni, termoobieg, sprawdzać patyczkiem
  Po upieczeniu posypać pudrem z erytrolu



4 великих яйця
 5-6 столових ложок еритролу 
15 столових ложок олії 
15 столових ложок вівсяного борошна (можна подрібнити вівсяні пластівці) 
1,5 чайної ложки розпушувача 
  Вилийте масу у форму (у мене була кругла форма 25 см), покладіть в масу нарізаний ревень 
Поставити в духовку на 20- 25 хвилин, 170 градусів,  терморегулювання
 Після запікання посипте порошком еритролу

Komentarze

Popularne posty