LCHF Choco cake


6 jajek
3 łyżki erytrolu
3 łyżki mąki kokosowej
5 łyżek kakao
50 g masła 
(rozpuścić)
75-80 g mąki migdałowej
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko razem miksujemy
Wylewamy masę do okrągłej formy (18x18 )
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika
Pieczemy około 50-60 minut, 160-170 stopni, termoobieg
Gotowy tort przekroić

Krem:
500 ml śmietanki 30% ubić z mascarpone (100 g)
Każdą część posmarować dżemem 100% (można nie smarować)
i krem
Udekorować kremem, pokruszona czekoladą i orzechami
Najlepiej smakuje po nocy spędzonej w lodówce:-)




6 яєць
3 столові ложки еритритолу
 3 столові ложки кокосового борошна 
5 столових ложок какао 
50 г вершкового масла (розчинити) 
75-80 г мигдального борошна 
чайна ложка розпушувача 
Змішуємо все разом 
Наливаємо масу в круглу форму (18x18)
 Поставити в розігріту духовку
 Випікайте приблизно 50-60 хвилин, 160-170 градусів, гаряче повітря 
Готовий торт перерізати 

 Крем: 
500 мл  вершків взбити з маскарпоне (100 г) 
Помажте кожну частину 100% джемом без цукру (можна не  змащувати) і вершки 
Прикрасити вершками, подрібненим шоколадом та горіхами
 Найсмачніше після ночі в холодильнику :-)

Komentarze

Popularne posty