Migdałowe ciasto czekoladowe z kremem...Мигдально-шоколадний пиріг з кремом



5 jajek
3 łyżki erytrolu
30 g płatków migdałowych
5 łyżek kakao
50-60 g masła
(rozpuścić)
70 g mąki migdałowej
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko razem miksujemy
Wylewamy masę do keksówki (12x25)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika
Pieczemy około 50-60 minut, 160-170 stopni, termoobieg
Gotowe ciasto przekroić na 3 części

Krem:
500 ml śmietanki 30% ubić 
Przełożyć ciasto kremem
Udekorować kremem, pokruszona czekoladą
Najlepiej smakuje po nocy spędzonej w lodówce:-)




5 яєць 
3 столові ложки еритритолу
 30 г мигдальних пластівців
 5 столових ложок какао
 50-60 г вершкового масла (розчинити) 
70 г мигдального борошна
 чайна ложка розпушувача
 Змішуємо все разом
 Масу виливаємо в форму (12х25)
 Поставити в розігріту духовку 
Випікайте приблизно 50-60 хвилин, 160-170 градусів, гаряче повітря 
Готове тісто, розрізане на 3 частини 

Крем: 
Збийте 500 мл 30% вершків 
Перекладіть тісто з кремом 
Прикрасити кремом, подрібненим шоколадом
 Найсмачніше після ночі в холодильнику :-)
 

Komentarze

Popularne posty