Kokosowe ciasto drożdżowe... Кокосове дріжджове тісто




150 g mąki kokosowej
50 g mąki gryczanej
30 g wiórków kokosowych
opakowanie suchych drożdży
szczypta soli
250 ml ciepłego mleka krowiego lub roślinnego
200 ml wody
2 jajka
200 g śmietany 12%
Wymieszać łyżką, odstawić na 20 min
Po 20 minutach znów wymieszać i wyłożyć do keksówki
Na wierzch położyć jakiekolwiek owoce (ja położyłam borówki)
i posypać płatkami migdałowymi, odstawić na 30 minut 
Po 30 minutach wstawić do nagrzanego piekarnika
Piec 35 minut-170 stopni, kolejne 15 minut- 150 stopni
Sprawdzamy patyczkiem



150 г кокосового борошна
 50 г гречаного борошна
 30 г кокосової стружки
пачка сухих дріжджів-7 грам
 щіпка солі 
250 мл теплого коров’ячого або рослинного молока 
200 мл води 
2 яйця 
200 г сметани
Перемішайте ложкою, відставте на 20 хвилин
 Через 20 хвилин знову перемішайте і викладіть у форму для запікання 
Зверху покладіть будь -які фрукти (я кладу чорницю) і посипати мигдальною стружкою, відкласти на 30 хвилин 
Через 30 хвилин поставте в розігріту духовку 
Випікати 35 хвилин -170 градусів, ще 15 хвилин - 150 градусів Перевіряємо патичком

Komentarze

Popularne posty