Dyniowo-migdałowe ciasto...Гарбузово-мигдальний пиріг



 200 g startej dyni ( nie obieramy)
5 jajek
20 g erytrolu
łyżeczka  proszku do pieczenia
3 łyżki śmietany 12%
150 g mąki migdałowej
szczypta imbiru
szczypta kurkumy
Wszystko razem miksujemy
Dodać 50 g orzechów 
(ja dałam orzechy pekan)
Ponownie miksować
Wylać masę do formy, masę udekorować orzechami
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 40 minut, 160 stopni
     


200 г тертого гарбуза (не чистити) 
5 яєць 
20 г еритритолу
 чайна ложка розпушувача 
3 столові ложки вершків 12% 
150 г мигдального борошна 
щіпка імбиру 
щіпка куркуми
 міксуємо все разом 
додати 50 г горіхів (я дала пекан) 
Знову міксуйте 
Вилийте масу у форму, прикрасити горіхами
Поставте в розігріту духовку на 40 хвилин, 160 градусів



Komentarze

Popularne posty