Czekoladowy torcik zawijany...Шоколадний закручений торт

5 białek ubić na sztywną pianę
dodać 5 żółtek i 5 łyżek erytrolu
Miksować razem
dodać opakowanie budyniu waniliowego, 2 łyżki kakao, łyżeczka proszku, łyżka oliwy i znów wszystko miksować
na dużą blachę wyłożyć papier, na papier wylać masę
wstawić na 10 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg
Wystudzić
posmarować ciasto dżemem porzeczkowym 100%
 pokroić na 5 pasków, na każdy pasek wyłożyć krem

Pierwszy pasek zwinąć w roladę i postawić go na talerz
Kolejne paski zawijać wokół rolady.
Cały torcik związałam wstążką i wstawiłam na 2 godziny do lodówki.

Krem:
300 ml śmietanki 30% ubić (można dosłodzić)




 Збити 5 яєчних білків до міцної піни
додати 5 яєчних жовтків і 5 столових ложок еритриту 
Зміксувати разом 
додати упаковку ванільного пудингу, 
2 столові ложки какао, ложeчка порошку до печива, столову ложку оливкової олії і знову все перемішати 
Покладіть папір на велике деко і вилийте суміш на папір поставити в духовку на 10 хвилин, 170 градусів, конвекція
змастити тісто 100% смородиновим варенням 
 розрізати на 5 смужок, на кожну смужку нанести крем
 Першу смужку згорнути в рулет і викласти на тарілку
 Наступні смужки оберніть рулетом. 
Перев'язала весь торт стрічкою і в холодильник на 2 години.

Крем: 
300 мл вершків 30% взбити (можна підсолодити)

Komentarze

Popularne posty