Pomidorowa zupa krem na ostro...Гострий томатний крем суп


2 puszki pomidorów krojonych
 2 pokrojone cebule
tartą marchewkę na grubych oczkach
zalać wodą (około 700 ml)
posolić, dodać czosnku (wycisnąć 3 ząbki)
i gotować do momentu aż cebula i marchew będą miękkie
Zblendować wszystko 
Dodać 300 ml śmietanki 30%
Dodać pokruszone papryczki (poziom ostrości wedle upodobania) 
Gotować do  momentu aż zupa się zagotuje ze śmietanką
Podawać z kulkami mozzarelli i grzankami lub pestkami dyni 





2 баночки нарізаних помідорів 
 2 подрібнені цибулини 
терта морква  
 заливаємо водою (приблизно 700 мл) 
посолити, додати часник (3 зубчики видавити)
 і варіть, поки цибуля і морква не стануть м'якими 
Зміксуйте все 
Додайте 300 мл вершків 30% 
Додати пеперончіно (кількість пеперончіно на ваш смак) 
Варити до закипання супу   
Подавайте з кульками моцарели та грінками або гарбузовим насінням


Komentarze

Popularne posty