Migdałowe babeczki z dżemem i kremem...Мигдальні корзинки з варенням і кремом



80 g mąki migdałowej
opakowanie budyniu waniliowego bez cukru
10 g kakao
łyżeczka proszku
15 g erytrolu
szczypta soli
Wszystkie suche składniki wymieszać, a potem dodać 
50 g masła (roztopionego)
jajko

Ciasto będzie bardzo mięciutkie.
Wyklejamy ciastem foremki do babeczek.
Wstawiamy do piekarnika.
Pieczemy w 165 stopniach około 8 minut, termoobieg.
Na gotowe babeczki wyłożyć łyżeczkę dżemu porzeczkowego 100% i krem z ubitej śmietanki
Udekorować wedle życzenia 

Krem:
300 ml śmietanki 30 lub 36% ubić z 
łyżką masła orzechowego 100%



 80 г мигдального борошна
упаковка ванільного пудингу без цукру 
10 г какао 
чайна ложка порошку
 15 г еритриту 
дрібка солі
 Змішайте всі сухі інгредієнти, а потім додайте 50 г вершкового масла (розтопленого) 
яйце 
 Тісто вийде дуже м'яким. 
Вистилаємо тістом формочки для кексів.
 Поставте в духовку. 
Випікати при 165 градусах близько 8 хвилин, конвекція. 
На готові кекси викласти по чайній ложці 100% смородинового варення і збитих вершків. 

 Kрем: 
Збити 300 мл вершків 30 або 36% з ложкою арахісового масла 100%

Komentarze

Popularne posty