Fit chocolate cake


4 jajka
3 zblendowane jabłka razem ze skórką
50 gr roztopionej gorzkiej  czekolady 80%
5 łyżek ksylitolu
łyżeczka proszku
3 łyżki kakao
6 łyżek oleju
12 łyżek mąki pełnoziarnistej
Wszystko miksujemy i wylewamy na blachę i wstawiamy do piekarnika na 40 minut lub do suchego patyczka, temperatura 180 stopni, termoobieg.
Gotowe ciasto polewamy roztopioną czekoladą (100 gr gorzkiej 80%) i dekorujemy świeżymi figami.



4 яйця
3 яблука зблендувати разом зі шкіркою
50 гр розтопленого гіркого шоколаду 80%
5 ложок ксилітолу
ложечка порошку
3 ложки какао
6 ложок олії
12 ложок цільнозернового борошна
Міксуємо все разом, виливаємо на бритванку, печемо 40 хв або до сухого патичка, температура 180 градусів, термообіг.
Готове тісто полити розтопленим темним гірким шоколадом 80% (100 гр) і декоруємо свіжим інжиром.




Komentarze

Popularne posty