Pavlova dla dbających o linię...Дієтична версія Павлової
6 białek
100 gr ksylitolu
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej, ale można i bez mąki
Białka ubijamy na sztywną pianę (około 20 minut), dodajemy powolutku ksylitol i na sam koniec mąkę.
Wykładamy pianę na papier i formujemy torcik.
Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika, zamykamy piekarnik i natychmiast zmniejszamy do 120 i suszymy (termoobieg) 95 minut.
Po upieczeniu pavlova na ksylitolu jest miękka, jak gąbka, ale zostawiamy ją w wyłączonym piekarniku na noc i rano będzie chrupiąca.
Po upieczeniu pavlova na ksylitolu jest miękka, jak gąbka, ale zostawiamy ją w wyłączonym piekarniku na noc i rano będzie chrupiąca.
Krem z serka:
250 gr serka homogenizowanego
100 gr borówek amerykańskich
Miksujemy.
Tort smarujemy kremem i dekorujemy borówkami i figami swieżymi.
Безе:
6 білків
100 гр ксилітолу
1 маленька ложечка картопляного крохмалю, але можна без крохмалю
Білок збиваємо на піну
( близько 20 хвилин), додаємо поволі ксилітол, а на сам кінець картопляний крохмаль. Викладаємо піну на папір, формуючи торт. Ставимо сушити в нагріту до 150 градусів духовку, закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 120 градусів і сушимо 95 хвилин.
( близько 20 хвилин), додаємо поволі ксилітол, а на сам кінець картопляний крохмаль. Викладаємо піну на папір, формуючи торт. Ставимо сушити в нагріту до 150 градусів духовку, закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 120 градусів і сушимо 95 хвилин.
Крем:
250 гр натурального сирка, але не солодкого
(можна зміксувати творог)
(можна зміксувати творог)
100 гр американської чорниці
Міксуємо.
Як торт остигне, викладаємо крем, а на крем фрукти, я прикрасила чорницями та свіжим інжиром.
Pięknie Ci wyszła ta Pavlova, chrupka skórka i ta pianka w środku :)
OdpowiedzUsuńDzięki:-)
OdpowiedzUsuń