Pavlova dla dbających o linię...Дієтична версія Павлової





6 białek
100 gr ksylitolu
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej,  ale można i bez mąki 

Białka ubijamy na sztywną pianę (około 20 minut), dodajemy powolutku ksylitol i na sam koniec mąkę. 
Wykładamy pianę na papier i formujemy torcik.
Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika, zamykamy piekarnik i natychmiast zmniejszamy do 120 i suszymy (termoobieg) 95 minut.
Po  upieczeniu pavlova na ksylitolu jest miękka, jak gąbka, ale zostawiamy ją w wyłączonym piekarniku na noc i rano będzie chrupiąca.

Krem z serka:
250 gr serka homogenizowanego
100 gr borówek amerykańskich
Miksujemy.


Tort smarujemy kremem i dekorujemy borówkami i figami swieżymi.




Безе:
6 білків
100 гр ксилітолу
1 маленька ложечка картопляного крохмалю,  але можна без крохмалю 

Білок збиваємо на піну
 ( близько 20 хвилин), додаємо поволі ксилітол, а на сам кінець картопляний крохмаль. Викладаємо піну на папір, формуючи торт. Ставимо сушити в нагріту до 150 градусів духовку, закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 120 градусів і сушимо 95 хвилин.


Крем:
250 гр  натурального сирка, але не солодкого
(можна зміксувати творог)
100 гр американської чорниці
Міксуємо.

Як торт остигне, викладаємо крем, а на крем фрукти, я прикрасила чорницями та свіжим інжиром.


Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty