Pełnoziarnista szarłotka z jabłkami i cynamonem...Цільнозернова шарлотка з корицею і яблуками




3 jajka
10 łyżek cukru trzcinowego/ksylitolu 
15 gr proszku, 
12 łyżek roztopionej margaryny 
15 łyżek mąki pełnoziarnistej pszennej typ 1850
2 łyzki cynamonu
10 połówek jabłek
(ponacinać w kratkę, ale uważać aby forma połówek się nie rozpadła)

Wszystko miksujemy, połówki jabłek wykładamy na ciasto. Pieczemy przy 180 stopniach 20 min. Jeśli po 20 min ciasto wciąż jest wilgotne, to zmniejszamy do 150 stopni i pieczemy jeszcze z 15 min sprawdzając patyczkiem czy się upiekło.

         


          



3 яйця 
10 ложок  тростникового цукру/ксилітолу
15 гр порошку
12 ложок розтопленої маргарини
15 ложок цільнозернового борошна тип 1850
2 ложки кориці
10 половинок яблук
(понадрізати в квадратики, але вважати, щоб не зруйнувалась форма половинки яблука)

Всі складники міксуємо міксером, виливаємо тісто на бритванку і на верх викладаємо яблука і вкладаємо в духовку, печемо 20 хв, температура 180 градусів. Якщо після 20 хв тісто буде рідке, то зменшуємо температуру до 150 і печемо ще 15 хвилин




Komentarze

Popularne posty