Broccoli cream soup
brokuły-1 kg
2 cebule
około 2 l wody
Brokuly i cebule kroimy, zalewamy wodą, solimy i gotujemy około godziny.
Po godzinie blendujemy wszystko, dodajemy łyżeczkę imbiru, łyżkę suszonego czosnku 200 ml śmietany 36% i nadal gotujemy, jeszcze z 15 minut.
Zupę podajemy ze śmietaną, prażonymi płatkami migdałowymi i chipsami z boczku.
броколі-1кг
цибуля-2
2 л води
Овочі ріжемо, заливаємо водою, солимо і готуємо 60 хв.
Після 60 хвилин все зблендувати, додати 200 мл сметани 36%, ложечку імбиру, ложку сушеного часника і готуємо ще 15 хв.
Суп подаєм зі сметаною, мигдальними пластівцями і чіпсами з бекону.
Komentarze
Prześlij komentarz