Kokosowo-migdałowe ciasto bez mąki... Кокосово-мигдальний кекс без борошна
2 jajka
7 łyżek wiórków kokosowych
5 łyżek mąki migdałowej (mielonych migdałów)
8 łyżek roztopionego masła kokosowego
2 łyżki ksylitolu
łyżeczka proszku
100 ml wody
100 ml śmietany 30%
Ciasto ma być raczej rzadkie, jeśli będzie za gęste, to dolewamy wodę.
Wymieszać łyżką i wylać do małej keksówki.
Pięć około 40 minut, 180 stopni, termoobieg.
2 яйця
7 ложок кокосової стружки
5 ложок мигдального борошна
8 ложок розтопленого кокосового масла
2 ложки березового цукру
100 мл води
100 мл сметани 30%.
Тісто повинно бути рідке, якщо вийде густе просто долити води.
Вилити тісто у форму для кекса. Пекти 40 хвилин, 180 градусів, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz