Bezglutenowa tarta z kurczakiem i jarmużem...Безглютеновий тарт з куркою і кале
Ciasto:
70 gr mąki migdałowej
3 łyżki mąki kokosowej
3 łyżki sezamu
40 gr masła roztopionego
jajko
troche soli
Zagnieść ciasto.
Wyłożyć formę ciastem.
Farsz:
300 gr piersi z kurczaka
(pokroić w kostkę)
Podsmażyć na oleju kokosowym, doprawić według upodobania.
Dodać około 100 gr jarmużu
Wymieszać wszystko, podusić jeszcze około 10 minut.
Na sam konieć dodać 250 gr mascarpone i 2 jajka, wymieszać.
Nie czekałam aż kurczak z jarmużem będzie zimny, dodawałam mascarpone i jajka odrazu, szybko mieszając.
Nałożyć farsz na ciasto i wstawić do piekarnika na 25 minut, 180 stopni, termoobieg.
Tісто:
70 грам мигдального борошна
3 ложки кокосового борошна
3 ложки Сезаму
40 грам розтопленого масла
яйце
трохи солі
Замісити тісто і виложити форму тістом
Фарш:
300 грам курячого філе порізати на квадратики, підсмажити на кокосовій олії, доправити, додати 100 грам кале, вимішати все і потушити ще 10 хв.
На кінець додати 250 грам маскарпоне і 2 яйця, вимішати.
Я не чекала, щоб курка стала холодною, я додала маскарпоне і яйця відразу, швидко помішуючи.
Наложити фарш на тісто, вставити в духовку на 25 хвилин 180 градусів, термообіг.
Я не чекала, щоб курка стала холодною, я додала маскарпоне і яйця відразу, швидко помішуючи.
Наложити фарш на тісто, вставити в духовку на 25 хвилин 180 градусів, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz