Chocolate cookies (glutenfree)
80 gr masła
50-60 gr ksylitolu lub erytrolu
jajko
100-120 gr mąki gryczanej
25-30 gr kakao
½ łyżeczki proszku
Wszystko zmiksowac i dodać
100g czekolady gorzkiej 80-85%
(czekoladę pokruszyć)
Uformować kuleczki, wyłozyć na papier i delikatnie przycisnać palcem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 12-15 minut, 180 stopni, termoobieg.
80 грам масла
50- 60 грам ксиліту
яйце
100-120 грам гречаного борошна
25-30 грам какао
0,5 ложечки порошку
Зміксувати і додати 100 грам гіркого шоколаду (шоколад подрібнити)
Сформувати кульки, виложити на папір і делікатно притиснути пальцем, поставити в нагріту духовку на 12-15 хв, 180° термообіг
Komentarze
Prześlij komentarz