Cebulowa zupa krem...Цибулевий крем
1 kg cebuli (obrać i pokroić)
4 ząbki czosnku
(pokroić)
10 brukselek
Warzywa zalać 1,5-2 l wody, dodać sól, pieprz czarny, imbir w proszku (łyżeczkę), paprykę ostrą (pół łyżeczki) i kurkumę (łyżeczkę)
Gotować około 40-50 minut, potem zblendować, dodać liść laurowy, ziele anielskie, pietruszkę zieloną i gotować jeszcze 15 minut
Zupę można podawać z żółtym serem i śmietaną
1 кг цибулі (почистити і порізати)
4 зубці часнику
(порізати)
бруксельська капуста - 10 штук
Овочі залити 1,5-2 л води, посолити, поперчити, імбир в порошку (ложечка), гостра паприка (ложечка), куркума(ложечка).
Готувати 40-50 хвилин, потім зблендувати, додати лавровий листок, зелену петрушку в готувати ще 15 хвилин.
Крем можна подавати зі сметаною і голландськии сиром.
Komentarze
Prześlij komentarz