Papryka faszerowana komosą ryżową, pieczarkami i szpinakiem... Перець фарширований: кіноа+гриби+шпинат
4 duże czerwone papryki
Nadzienie:
Ugotować komosę ryżową ( ja ugotowałam 100 gr )
Na patelni podsmażamy pokrojone pieczarki (200 gr), pokrojoną cebulę, dodajemy garść szpinaku, solimy, trochę czosnku, dusimy około 10 min.
Nadziewamy papryki.
Na dno garnka wlewamy wodę, wkładamy papryki i wstawiamy do gotowania.
Czas gotowania: 40 minut
Рецепт на 4 штуки :
4 великі червоні перці
Фарш:
Зварити кіноу (я зварила 100 гр)
На сковорідці підсмажити 200 гр порізаних грибів (шампіньйони), порізану цибулю, додати жменю шпинату, посолити, поперчити, тушити з 10 хвилин.
Фаршируємо перці.
Перці положити в каструлю, налити на дно трохи води і поставити готувати.
Час готування: 40 хвилин
Komentarze
Prześlij komentarz