Gołąbki z komosą ryżową, mięsem i warzywami...Голубці з кінвою, м'ясом і овочами
(zaparzyć liście)
Farsz:
ugotować 30 gr komosy ryżowej
Na patelni podsmażyć na oleju kokosowym:
500 gr pieczarek (pokroić)
2 cebule (pokroić)
2 marchewki (zetrzeć na tarce)
Komosę wymieszać z podsmażonymi warzywami i dodać 500 gr mięsa (100% wołowina)
Farsz nakładać na liść kapusty i zwijać.
Gołąbki włożyć do garnka i zalać sosem.
Sos:
szklanka wody
50 ml passaty pomidorowaej
50 ml śmietany 30%
Dusić gołabki na małym ogniu około 60-70 min.
Podawać z kwaśną śmietaną.
Середня голівка капусти
(запарити листя)
Фарш:
зварити 30 грам кіноі
На сковорідці підсмажити на кокосовій олії
500 грам печериць (порізати)
цибулю (порізати)
дві моркви (терта)
Кiноу вимішати з підсмаженими овочами і додати 500 грам м'яса (100% говядина )
Фарш накладати на листок капусти і закручувати голубець Положити в каструлю і залити соусом
Середня голівка капусти
(запарити листя)
Фарш:
зварити 30 грам кіноі
На сковорідці підсмажити на кокосовій олії
500 грам печериць (порізати)
цибулю (порізати)
дві моркви (терта)
Кiноу вимішати з підсмаженими овочами і додати 500 грам м'яса (100% говядина )
Фарш накладати на листок капусти і закручувати голубець Положити в каструлю і залити соусом
Соус:
склянка води
50 ml помідорової пасти
50 ml сметана 30%
Тушити голубці на малому вогні 60-70 хвилин
Подавати зі сметаною
склянка води
50 ml помідорової пасти
50 ml сметана 30%
Тушити голубці на малому вогні 60-70 хвилин
Подавати зі сметаною
Komentarze
Prześlij komentarz