Gołąbki z komosą ryżową, mięsem i warzywami...Голубці з кінвою, м'ясом і овочами



średnia główka kapusty
(zaparzyć liście)

Farsz:
ugotować 30 gr komosy ryżowej
Na patelni podsmażyć na oleju kokosowym:
500 gr pieczarek (pokroić)
2 cebule (pokroić)
2 marchewki (zetrzeć na tarce)

Komosę wymieszać z podsmażonymi warzywami i dodać 500 gr mięsa (100% wołowina)


Farsz nakładać na liść kapusty i zwijać.
Gołąbki włożyć do garnka i zalać sosem.

Sos:
szklanka wody
50 ml passaty pomidorowaej 
50 ml śmietany 30%

Dusić gołabki na małym ogniu około 60-70 min.
Podawać z kwaśną śmietaną.



Середня голівка капусти 
(запарити листя)
 Фарш:
 зварити 30 грам кіноі 
 На сковорідці підсмажити на кокосовій олії 
500 грам печериць (порізати) 
цибулю (порізати)
 дві моркви (терта) 
Кiноу вимішати з підсмаженими овочами і додати 500 грам м'яса (100% говядина )
Фарш накладати на листок капусти і закручувати голубець Положити в каструлю і залити соусом
Соус: 
склянка води 
50 ml помідорової пасти 
50 ml сметана 30% 
Тушити голубці на малому вогні 60-70 хвилин 
Подавати зі сметаною

Komentarze

Popularne posty