Pieczone pierogi z mąki orkiszowej z kapustą... Печені вареники зі спельтового борошна з капустою
Ciasto:
około 400-500 gr mąki orkiszowej
około 200-300 ml wody
30 ml oleju rzepakowego
szczypta soli
Zagnieść ciasto.
Farsz:
Kapustę kiszoną (500 gr) ugotować do miękkości z dodatkiem soli, dokładnie odcisnąć, pokroić.
Na patelni na oleju zeszklić cebule, dodać kapustę i wszystko razem podsmażyć około.
Małą szklanką wycinać kółka, na środek nakładać farsz, składać na pół i zlepiać brzegi w pierogi.
Pierogi wyłożyć na papier do pieczenia, posmarować olejem i włozyć do piekarnika na ooł 20-30 min, 170 stopni, termoobieg
Тісто:
400-500 гр борошна зі спельти
200-300 мл води
30 ml олії
500 гр квашеної капусти зварити з додатком солі, відтиснути і порізати
Підсмажити цибулю на олії, додати капусту і все разом ще смажити
Склянкою вирізати колечка, накладати фарш і ліпити вареники Вареники виложити на папір, помастити олією, поставити в духовку на 20-30 хвилин, 170 градусів, термообіг
сіль
Замісити тісто.
Фарш500 гр квашеної капусти зварити з додатком солі, відтиснути і порізати
Підсмажити цибулю на олії, додати капусту і все разом ще смажити
Склянкою вирізати колечка, накладати фарш і ліпити вареники Вареники виложити на папір, помастити олією, поставити в духовку на 20-30 хвилин, 170 градусів, термообіг
Komentarze
Prześlij komentarz