Pieczone pierogi z mąki orkiszowej z kapustą... Печені вареники зі спельтового борошна з капустою



Ciasto:
około 400-500 gr mąki orkiszowej
około 200-300 ml wody
30 ml oleju rzepakowego
szczypta soli
Zagnieść ciasto.

Farsz:
Kapustę kiszoną (500 gr) ugotować  do miękkości z dodatkiem soli, dokładnie odcisnąć, pokroić.  
Na patelni na oleju zeszklić cebule, dodać kapustę i wszystko razem podsmażyć około.
Małą szklanką wycinać kółka, na środek nakładać farsz, składać na pół i zlepiać brzegi w pierogi.
Pierogi wyłożyć na papier do pieczenia, posmarować olejem i włozyć do piekarnika na ooł 20-30 min, 170 stopni, termoobieg




Тісто:
400-500 гр борошна зі спельти 
200-300 мл води
30 ml олії 
сіль

Замісити тісто.

Фарш
 500 гр квашеної капусти зварити з додатком солі, відтиснути і порізати 
Підсмажити цибулю на  олії, додати капусту і все разом ще смажити
Склянкою вирізати колечка, накладати фарш і ліпити вареники Вареники виложити на папір, помастити олією, поставити в духовку на 20-30 хвилин, 170 градусів, термообіг

Komentarze

Popularne posty