Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym... Куряче філе в сметанному соусі з кропом
(kroimy na małe kawałki, smażymy na patelni, dodajemy pokrojoną cebulę)
Solimy, doprawiamy
(ja dodałam pieprz czarny i czosnek)
Smażymy około 30-40 minut.
Na sam koniec dodajemy 2 pęczki pokrojonego kopru i 500 ml śmietany 30%.
Dusimy około 10 minut.
500 гр курячого філе
(ріжемо на малі шматки, смажимо на сковородці, додаємо порізану велику цибулю).
Солимо, перчимо
(я також додала чорний перець і часник)
Смажимо 30-40 хвилин.
На сам кінець додамо 2 пучки порізаного кропу, вливаємо 500 мл сметани 30% і тушимо ще 10 хвилин.
Komentarze
Prześlij komentarz