Twarogowe kulki (glutenfree)...Сирні кульки (glutenfree)


500 g twarogu tłustego
2 jajka
łyżka erytrolu
60-70 g mąki migdałowej
Wymieszać łyżką
Formujemy kulki i gotujemy, czyli wrzucamy kulki do gotującej wody. 
Gotujemy 3-4 min, jak tylko kulki wypłyną- wyciągamy
Kulki są bardzo delikatne
Wychodzi około 40 sztuk
Podajemy z owocami i śmietaną
(ja miałam mrożone owoce leśne)




500 г жирного сиру
 2 яйця
 ложка еритритолу 
60-70 г мигдального борошна 
Перемішати ложкою
 Сформуйте кульки і відваріть їх, тобто киньте в окріп.
 Варити 3-4 хвилини, як тільки кульки випливуть - виймати
 Виходить близько 40 штук 
Подавати з фруктами та сметаною 
(У мене були заморожені лісові фрукти)

Komentarze

Popularne posty