Czekoladowe babeczki z wiśniami i kremem...Шоколадні мафіни з вишнею та вершками
4 jajka
3 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
200 g śmietany 12%
3 łyżki kakao
15 łyżek maki migdałowej
Wszystkie składniki zmiksować
Wylać masę do foremek, powkładać po 2-3 wiśnie do ciasta ( ja miałam zamrożone, wiśnie najpierw rozmrozić, posypać siekanymi orzechami
Wstawić do piekarnika na 15 minut, 170-180 stopni, termoobieg
Ozdobić bita śmietaną
(ja ubiłam 300 ml śmietanki 30%)
4 яйця
3 столові ложки еритритолу
чайна ложка розпушувача
200 г сметани 12%
3 столові ложки какао
15 столових ложок мигдального борошна
Зміксуйте всі інгредієнти
Розлийте масу у формочки, покладіть в тісто 2-3 вишні (я мала морожені, спочатку вишні розморозити), посипати рубаними горіхами)
Поставити в духовку на 15 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря
Прикрасити збитими вершками
(я взбила 300 мл вершків)
Komentarze
Prześlij komentarz