LCHF Choco cake
6 jajek
3 łyżki erytrolu
3 łyżki mąki kokosowej
5 łyżek kakao
50 g masła
(rozpuścić)
75-80 g mąki migdałowej
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko razem miksujemy
Wylewamy masę do okrągłej formy (18x18 )
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika
Pieczemy około 50-60 minut, 160-170 stopni, termoobieg
Gotowy tort przekroić
Krem:
500 ml śmietanki 30% ubić z mascarpone (100 g)
Każdą część posmarować dżemem 100% (można nie smarować)
i krem
Udekorować kremem, pokruszona czekoladą i orzechami
Najlepiej smakuje po nocy spędzonej w lodówce:-)
6 яєць
3 столові ложки еритритолу
3 столові ложки кокосового борошна
5 столових ложок какао
50 г вершкового масла
(розчинити)
75-80 г мигдального борошна
чайна ложка розпушувача
Змішуємо все разом
Наливаємо масу в круглу форму (18x18)
Поставити в розігріту духовку
Випікайте приблизно 50-60 хвилин, 160-170 градусів, гаряче повітря
Готовий торт перерізати
Крем:
500 мл вершків взбити з маскарпоне (100 г)
Помажте кожну частину 100% джемом без цукру (можна не змащувати)
і вершки
Прикрасити вершками, подрібненим шоколадом та горіхами
Найсмачніше після ночі в холодильнику :-)
Komentarze
Prześlij komentarz