Migdałowe ciastka z twarogiem...Мигдальне печиво з сиром
100 gr mąki migdałowej
łyżeczka proszku
łyżeczka erytrolu
trochę soli
40 g masła (roztopionego)
jajko
Wszystkie składniki wymieszać
Ciasto będzie bardzo miękkie i delikatne
Uformować 6 kulek
W każdej kulce zrobić wgłębienie, tak aby wyszły miseczki
Ponakłuwać miseczki i podpiec w piekarniku (5 min, 160 stopni)
Po 5 min nakładamy masę serową
Wstawiamy ponownie do piekarnika na 15 minut, 170 stopni, termoobieg
Masa serowa:
200-250 g twarogu
jajko
łyżka rodzynek
łyżka erytrolu
100 г мигдального борошна
чайна ложка порошку
чайна ложка еритритолу
трохи солі
40 г вершкового масла (розтоплене)
яйце
Змішайте всі інгредієнти
Тісто вийде дуже м’яким і ніжним
Сформуйте 6 кульок
З кожної кульки зробити мисочки
Понаколювати мисочки і запікати в духовці (5 хв, 160 градусів) Через 5 хвилин покласти сирну масу
Поставте назад у духовку на 15 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря
Сирна маса:
200-250 г сиру
яйце
ложка родзинок
ложка еритритолу
Komentarze
Prześlij komentarz