Migdałowe ciastka z twarogiem...Мигдальне печиво з сиром


6 sztuk:

100 gr mąki migdałowej
łyżeczka proszku
łyżeczka erytrolu
trochę soli
40 g masła (roztopionego)
jajko
Wszystkie  składniki wymieszać
Ciasto będzie bardzo miękkie i delikatne
Uformować 6 kulek
W każdej kulce zrobić wgłębienie, tak aby wyszły miseczki
Ponakłuwać miseczki i podpiec w piekarniku (5 min, 160 stopni)
 Po 5 min nakładamy masę serową
Wstawiamy ponownie do piekarnika na 15 minut, 170 stopni, termoobieg

Masa serowa:
200-250 g twarogu
jajko
łyżka rodzynek
łyżka erytrolu
 

6 штук:
100 г мигдального борошна 
чайна ложка порошку 
чайна ложка еритритолу 
трохи солі
 40 г вершкового масла (розтоплене)
 яйце
 Змішайте всі інгредієнти 
Тісто вийде дуже м’яким і ніжним
 Сформуйте 6 кульок 
З кожної кульки зробити мисочки 
Понаколювати мисочки і запікати в духовці (5 хв, 160 градусів) Через 5 хвилин покласти сирну масу
 Поставте назад у духовку на 15 хвилин, 170 градусів, гаряче повітря

 Сирна маса: 
200-250 г сиру
 яйце
 ложка родзинок 
ложка еритритолу
 
 

Komentarze

Popularne posty