Migdałowe ciasto czekoladowe z kremem...Мигдально-шоколадний пиріг з кремом
5 jajek
3 łyżki erytrolu
30 g płatków migdałowych
5 łyżek kakao
50-60 g masła
(rozpuścić)
70 g mąki migdałowej
łyżeczka proszku do pieczenia
Wszystko razem miksujemy
Wylewamy masę do keksówki (12x25)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika
Pieczemy około 50-60 minut, 160-170 stopni, termoobieg
Gotowe ciasto przekroić na 3 części
Krem:
500 ml śmietanki 30% ubić
Przełożyć ciasto kremem
Udekorować kremem, pokruszona czekoladą
Najlepiej smakuje po nocy spędzonej w lodówce:-)
5 яєць
3 столові ложки еритритолу
30 г мигдальних пластівців
5 столових ложок какао
50-60 г вершкового масла (розчинити)
70 г мигдального борошна
чайна ложка розпушувача
Змішуємо все разом
Масу виливаємо в форму (12х25)
Поставити в розігріту духовку
Випікайте приблизно 50-60 хвилин, 160-170 градусів, гаряче повітря
Готове тісто, розрізане на 3 частини
Крем:
Збийте 500 мл 30% вершків
Перекладіть тісто з кремом
Прикрасити кремом, подрібненим шоколадом
Найсмачніше після ночі в холодильнику :-)
Komentarze
Prześlij komentarz