Biszkoptowe z jabłkami i orzechami (glutenfree)...Бісквіт з яблуками та горіхами (без глютену) ...
5 białek ubić na pianę
dodać 5 żółtek
5 łyżek erytrolu
łyżkę oliwy
łyżkę mąki kokosowej
dodać 5 żółtek
5 łyżek erytrolu
łyżkę oliwy
łyżkę mąki kokosowej
szczypta proszku do pieczenia
tarte na grubych oczkach małe jabłko
50 g płatków migdałowych
Wszystko zmiksować
tarte na grubych oczkach małe jabłko
50 g płatków migdałowych
Wszystko zmiksować
Wylać masę do formy (23cm)
Posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170-180 stopni, termoobieg
Posypać płatkami migdałowymi
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170-180 stopni, termoobieg
Збийте 5 яєчних білків
додати 5 жовтків
5 столових ложок еритриту
ложкy оливкової олії
ложкy кокосового борошна
щіпкy розпушувача
невелике яблуко, натерте на крупній сітці
50 г мигдальних пластівців
Все перемішати
Вилити масу у форму (23см)
Посипати пластівцями мигдалю
Ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря
Komentarze
Prześlij komentarz