Dyniowa zupa krem... Гарбузовий крем-суп
500 g dyni umyć i pokroić na kawałki, nie obierać
dużą cebulę pokroić na kawałki
Warzywa przełożyć do garnka i zalać 2 l wody
dodać przyprawy:
łyżkę kurkumy
łyżeczkę imbiru suszonego
łyżkę suszonego czosnku
sól
Zagotować
Po zagotowaniu zmniejszyć ogień i gotować jeszcze 20-30 min
Zblendować wszystko razem aby powstała zupa krem
dodać 30 g masła
Włożyć liść laurowy i doprawić wedle smaku
Podawać z serem fetą
500 г гарбуза помити і нарізати шматочками, не очищаючи від шкірки
велику цибулину нарізати шматочками
Покладіть овочі в каструлю і залийте 2 л води
додати спеції:
столова ложка куркуми
чайна ложка сушеного імбиру
столова ложка сушеного часнику
сіль
Відварити
Після закипiння зменшити вогонь і варити ще 20-30 хвилин
Змішайте все разом, щоб зробити крем-суп
додати 30 г вершкового масла
Покладіть лавровий лист і приправте за смаком
Подавати з сиром фета
Komentarze
Prześlij komentarz