Dyniowo-czekoladowa zapiekanka...Гарбузово-шоколадна запіканка
450 g tartej dyni
450 ml śmietanki 30%
40 g erytrolu
40 g mąki kokosowej
30 g kakao
łyżeczka proszku
Zmiksować i wylać do okrągłej formy (23 cm)
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni na 30 minut
Po 30 minutach otworzyć piekarnik i włożyć do ciasta masę twarogową , zmniejszyć piekarnik do 160 stopni i pieczemy kolejne 30 minut
(wkładamy łyżką)
Masa twarogowa:
250 g twarogu
jajko
łyżka erytrolu
Gotowe ciasto można polać roztopioną czekoladą
Zapiekanka jest bardzo wilgotna, najlepiej smakuje po schłodzeniu w lodówce
450 г тертого гарбуза
450 мл вершки 30%
40 г еритриту
40 г кокосового борошна
30 г какао
чайна ложка порошку
Перемішати і вилити в круглу форму (23 cm)
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин
Через 30 хвилин відкриваємо духовку і вкладаємо сирну масу в тісто, зменшуємо духовку до 160 градусів і випікаємо ще 30 хв. (кладіть ложкою)
Сирна маса:
250 г сиру
яйце
ложка еритриту
Komentarze
Prześlij komentarz