Czekoladowo-orzechowe ciasto z bitą śmietaną(glutenfree)...Шоколадно-горіховий торт зі збитими вершками (без глютену)
8 białek ubić na pianę
dodać 8 żółtek i około 80-100 g erytrolu
200 g mielonych orzechów laskowych
3 łyżki kakao
Wszystko razem zmiksować
Wylać ciasto do blachy od piekarnika
(chodzi o duża blachę, która jest w piekarniku)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy około 15 minut, 150 stopni, termoobieg
Ciasto przekroić na 3 części i przełożyć kremem
Udekorować pokruszoną czekoladą i orzechami
Wychodzi wysoki keks z obfitym kremem
Jest lekki, puszysty i delikatny
Krem:
500 ml śmietanki 36%
Ubić śmietanę, można dodać jakieś słodziło
Взбийте 8 білків до піни і додайте
8 жовтків
80-100 г еритриту
200 г меленого фундука
3 столові ложки какао
Зміксуйте все разом
Вилийте тісто на бритванку з духовки (йдеться про велику бритванку, яка знаходиться в духовці)
Поставити в розігріту духовку, випікати близько 15 хвилин, 150 градусів
Розрізаємо тісто на 3 частини і перекладаємо вершками Прикрасити подрібненим шоколадом і горіхами
Виходить високий кекс з великою кількістю крему
Він легкий, пухнастий і ніжний
Крем:
500 мл вершки 36%
Вершки збити, можна додати трохи підсолоджувача
Komentarze
Prześlij komentarz