Bezglutenowa rolada z kremem... Кремовий рулет без глютену
5 białek ubić na sztywną pianę
dodać 5 żółtek i 5 łyżek erytrolu
Miksować razem
dodać opakowanie budyniu waniliowego i znów wszystko miksować
Na dużą blachę wyłożyć papier, na papier wylać masę
Wstawić na 10 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg
Wystudzić
Nałożyć krem (ubić 300 ml śmietanki 30%) i zawinąć w roladę
Збити 5 яєчних білків до міцної піни
додати 5 яєчних жовтків і 5 столових ложок еритриту
Змішати разом
додати упаковку ванільного пудингу і знову все перемішати
Покладіть папір на велике деко і вилийте суміш на папір
Ставимо в духовку на 10 хвилин, 170 градусів, конвекція Нанести крем і згорнути в рулет
Komentarze
Prześlij komentarz